Activitats

Consulta aquí l’agenda de les activitats programades així com també el resum posterior amb les imatges i la crònica.
Hi trobareu tant l'agenda com el resum posterior de cada esdeveniment.

Activitats del mes: Juliol 2018

Imatge 1
Aquests dos llibres s'han presentat a la Biblioteca aquests dies de festa. Es tracta de "Des del cor d'Alcúdia", recull de poemes, gloses i escrits de Catalina Ferrer Mestre, Jaume Cerdà Aloy i Joana Picó Cànaves, i de "Alcúdia darrera el vidre", un recull de part de la col·lecció de fotografies de Don Jaume Ques que roman a l'Arxiu d'Alcúdia. Ambdós llibres els ha publicat l'Ajuntament d'Alcúdia de manera gratuïta per els alcudiencs i, fins a final d'existències, podeu recollir el vostre exemplar a la mateixa biblioteca.
SONY DSC
Imatge 1
Quantes vegades hem sospirat per a tornar a gaudir d'un cinema a la fresca com hi havia fa temps a Alcúdia? A Can Torró ens hem posat les piles i aquest estiu vos oferirem dues comèdies musicals emblemàtiques en el seu gènere, però sobretot molt, molt, divertides. Esperam que siguin del vostre gust!
Imatge 1
Aquí teniu el programa de les Festes Patronals de Sant Jaume 2018. Anau organitzant-vos que hi ha moltes activitats! Si el voleu en paper, el trobareu a més de a la biblioteca a l'Ajuntament,a l'Auditori i a la Seu des Moll. http://www.alcudia.net/export/sites/default/ajuntament/ca/documentos/destacats/PROGRAMA_SANT_JAUME_2018.pdf

Agenda

...
Dilluns 01 octubre, 09'40

Darreres activitats

...
juliol 2018
...
juliol 2018
...
juliol 2018
...
juliol 2018
...
juliol 2018

Arxiu