Activitats

Consulta aquí l’agenda de les activitats programades així com també el resum posterior amb les imatges i la crònica.
Hi trobareu tant l'agenda com el resum posterior de cada esdeveniment.
Imatge 1
La seva pàgina de facebook és ara la principal finestra al públic de Can Torró
Biblioteca
26 de març de 2020
CAN TORRÓ AL TEU SERVEI, ARA MÉS QUE MAI
La biblioteca intensifica la seva activitat a través de les xarxes socials

La biblioteca Can Torró, amb motiu de la pandèmia del coronavirus, roman tancada al públic fins el dia 30 de març, o fins a nova ordre.

Però els bibliotecaris treballem, aquest cop des de casa, per intentar oferir-vos contingut i informació que esperam sigui del vostre interès.

A través de la nostra pàgina de facebook, ens estam esforçant per oferir-vos els millors continguts d'oci, literatura infantil i per adults, guies de lectura, finestres a galeries d'art, oportunitats de descàrrega de llibres electrònics. 

Ens agradaria comptar també amb la vostra col·laboració: ens podeu fer arribar les vostres suggerències, preguntes, opinions, aportacions, ja sigui en vídeo o a través del correu electrònic.  El facebook està obert i de lliure accés, per a que hi pugui comentar qualsevol usuari, i si ens voleu enviar un correu electrònic ho podeu fer a biblioteca@cantorro.es.

Esperam que les nostres recerques i continguts vos agradin. I que ens envieu les vostres aportacions.

També vos volem informar que tots els dies que la biblioteca romandrà tancada, no comptaran per el termini de préstec. 

 

Moltes gràcies

 

#QUEDATACASA

Imatge 1
La mesura forma part de tot un seguit de resolucions de l·Ajuntament
Biblioteca
16 de març de 2020
ESTATA D'ALARMA A TOT EL PAIS
La biblioteca d'Alcúdia, Can Torró, també es veu efectada per les mesures extraordinàries per contenir el CORONAVIRUS.

La Biblioteca d'Alcúdia, en compliment de totes les mesures que els governs públics, nacional i local, han decidit posar en marxa per frenar, tant com sigui possible, la pandèmia del COVID-19 o Coronavirus, romandrà tancada al públic i en conseqüencia tot els seus serveis suspesos, al manco, fins el 30 de març.

 

Disculpau les molèsties i gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

 

Imatge 1
Activitat per a nins i nines a partir de 3 anys
Biblioteca
5 de març de 2020
CONTACONTES A LA SEU DES MOLL
A càrrec de na Caterina Valriu

Caterina Valriu serà a la Seu des Moll el proper dijous, 5 de març, a les 17'30 h. amb l'activitat "Orelles de llebre, contes per a nins i nines espavilats".

 

 

Imatge 1
Noël Vicens és professor de filosofia a Mallorca
Biblioteca
28 de febrer de 2020
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "A-TÓPOS"
Noel Vicens Bonneau presenta a la biblioteca aquest llibre llibre

Divendres dia 28 de febrer, Noel Vicens Bonneau presentarà a la biblioteca el seu llibre "A-TÓPOS".

Hem pogut trobar, a les xarxes, informació sobre la novel·la i l'autor que ens pot ser interessant. 

-----------------------------------------------------------

"En un futuro no muy lejano y en un lugar que podría ser cualquiera, un hombre indignado publica un escrito que remueve conciencias y desata un seguido de manifestaciones. Este hombre, Gerard, cree tener el control de la situación y deberá decidir si escucha la petición del gobierno de retractarse de sus palabras o liderar la revolución que se está gestando.
Gerard, un idealista de otra época, está a punto de ser arrastrado por la vorágine de los acontecimientos. Lo que pondrá a prueba todo lo que él creía saber sobre la realidad política.
A-tópos, es una lectura ágil, frenética y vertiginosa que muestra el espíritu de nuestro tiempo. Expone hasta donde es capaz de llegar el ser humano en actos de desesperación y cual es el precio que uno está dispuesto a pagar cuando ya no tiene nada que perder. Una novela que atrapará al lector en un viaje sin retorno".

____________________________________

Noël Vicens Boileau, nacido en Canadá en el año 1990, profesor de filosofía en Mallorca, Islas Baleares. Su formación académica siempre ha girado en torno a esta disciplina, obteniendo el Grado de Filosofía en el 2014, el Máster de Filosofía el 2015 y en el 2018 el Máster de Formación de Profesorado en la UIB. Ha dado charlas tanto a nivel nacional como internacional de los temas que más le han llamado la atención, ya sea Nietzsche, Ortega y Gasset o el uso del humor negro en las redes sociales.
Ávido lector de muchos géneros literarios, siempre ha sentido predilección por las novelas de ciencia ficción distópicas con un tinte político. Viajero que ha estado en ambos hemisferios y contempla la vida local con asombro, lo que le ha ayudado a comprender mejor este misterio que es el ser humano.
Esta amalgama de inquietudes intelectuales le han llevado a sentir la necesidad de expresarse mediante la palabra escrita.

 

Imatge 1
Les inscripcions es fan a la Biblioteca Can Torró
Biblioteca
20 de febrer de 2020
TALLER DE CARNAVAL A LA SEU DES MOLL
Encara no tens la teva disfressa? Fes-la a la Seu des Moll

Ja està oberta l'inscripció per a participar al taller de carnaval que la biblioteca organitza a la Seu des Moll, el proper dijous, 20 de febrer.   Si encara no saps de què et vols disfressar vine al taller! La Rua és el diumenge 23!wink