Activitats

Consulta aquí l’agenda de les activitats programades així com també el resum posterior amb les imatges i la crònica.
Hi trobareu tant l'agenda com el resum posterior de cada esdeveniment.

Activitats del mes: Maig 2018

La novel·la que el Club de Lectura està preparant per la tertúlia del mes de juny és "El amor en los tiempos del cólera", de l'escriptor colombià Gabriel García Màrquez, Nobel de Literatura entre molts altres de guardons i reconeixements. La història d'amor de Florentino i Fermina ha inspirat a cineastes, cantants i escriptors com a tribut a l'amor vertader. Vos deixam amb aquesta enllaç a una selecció de cites de la novel·la.
Imatge 1
El dissabte 19 de maig, La Fundació Yannick i Ben Jakober celebrarà el Dia Internacional dels museus amb una programació d'activitats culturals i en torn a l'art extensa i variada. Vos convidam a visitar aquest enllaç on hi trobareu tota la informació. https://www.fundacionjakober.org/ca/noticies/449-dim2018-2
Imatge 1
Ja és aquí el XX Festival Internacional de Teresetes de Mallorca. A Alcúdia hi haurà dues funcions. DIJOUS, 17 DE MAIG, A LES 18'00 H. "GARBANCITO EN LA BARRIGA DEL BUEY". LLOC: BIBLIOTECA CAN TORRÓ. DIVENDRES, 18 DE MAIG, A LES 22'00 H. "ES-PUTO CABARET". LLOC: AUDITORI Trobareu més informació a la pàgina oficial de http://www.elasticnou.com/festivalteresetes/arxius/programa_20.pdf
Imatge 1
Rafel Bordoy Pomar va néixer a Alcúdia, el 1936, però de ben nin es va traslladà a Santa Margalida. Escriptor i historiador polifacètic. Soci d'honor de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. No ha oblidat mai el seu vincle familiar i afectiu amb el nostre poble, de fet el 1997 va ser el pregoner de les Festes Patronals d'Alcúdia, (Sant Jaume). Divendres ens presentarà, aquí, a la biblioteca de Can Torró, el seu darrer llibre "Han tocat Silenci". Serà divendres, 11 de maig a les 19'00 h. No hi falteu!
Imatge 1
El Camí de Santiago és més que un recorregut per camins i posades, és un viatge interior i una experiència intensa pels qui el fan. Tono Martínez ens il·lustrarà sobre els mites i els símbols relacionats amb ell. Dijous 10 de maig a les 19'00h.

Agenda

...
Dilluns 01 octubre, 09'40

Darreres activitats

...
maig 2018
...
maig 2018
...
maig 2018
...
maig 2018
...
maig 2018

Arxiu