Activitats

Consulta aquí l’agenda de les activitats programades així com també el resum posterior amb les imatges i la crònica.
Hi trobareu tant l'agenda com el resum posterior de cada esdeveniment.

Activitats del mes: Gener 2018

Imatge 1
COLLAGE DE DIMONIS L'exposició "COLLAGE DE DIMONIS", que es va inaugurar el passat divendres dia 26, romandrà a la biblioteca fins el 18 de febrer. Aquesta exposició reuneix els treballs dels antics alumnes del curs 93/94 de l'Escola Norai.
II CICLE LLIBRES SONATS "QUAN LA PARTITURA I EL FULL EN BLANC ES CONFONEN" El diumenge 28 va tindre lloc al soterrani de la biblioteca la primera de les audicions d'un nou cicle de Llibres Sonats. L'any 2017, el primer cicle d'aquestes audicions comentades per Joan Estrany, ens va il·lustrar sobre la relació entre obra literària i obra musical de grans literats i compositors. En el programa del 2018 coneixerem músics amb una vessant literaria i escriptors amb una vessant musical poc conegudes. Diumenge dia 28 de gener varem celebrar la primera d'aquestes audicions. En aquesta ocasió Joan Estrany va comptar amb la valuosa col·laboració de tres apassionats pel mon del teatre. Els alcudiencs i ben coneguts i estimats per tots nosaltres Gonzalo González, Xisca Cifre i Xisco Regué. Enhorabona a tots! Fotografies: Marta Lara.
Imatge 1
Torna el cicle "LLIBRES SONATS", després de la bona acollida que va tenir aquesta activitat l'any passat. El cicle "LLIBRES SONATS II", ens aproparà en aquesta ocasió als músics lletraferits, o als literats amb una destacada vessant musical, moltes vegades desconeguda.
Imatge 1
Es parla i s'ha parlat molt de la feminitat. Els valors, qualitats, continguts, contradiccions, mites... Què tal si parlam també de la masculinitat? Biel Moll, autor del llibre "Homo terapeuticus", s'atreveix amb aquest repte.

Agenda

...
Dilluns 01 octubre, 09'40

Darreres activitats

...
gener 2018
...
gener 2018
...
gener 2018
...
gener 2018
...
gener 2018

Arxiu