Activitats

Consulta aquí l’agenda de les activitats programades així com també el resum posterior amb les imatges i la crònica.
Hi trobareu tant l'agenda com el resum posterior de cada esdeveniment.

Activitats del mes: Setembre 2017

Imatge 1
FIRA D'ALCÚDIA I MERCAT ROMÀ 29 I 30 de setembre i 1 d'octubre Podeu consultar al següent enllaç les activitats previstes amb motiu de la Fira d'Alcúdia i que enguany aporta la novetat de la celebració d'un Mercat Romà. http://www.alcudia.net/export/sites/default/ajuntament/ca/documentos/destacats/AJ-ALCUDIA-Programa-Fira-2017-02.pdf
Imatge 1
RUTA LITERÀRIA PER LA SERRA DE TRAMUNTANA AMB GASPAR VALERO.- Ahir dissabte l'historiador i escriptor Gaspar Valero va ser el nostre guia en un itinerari històric i literari per diversos indrets de la Serra de Tramuntana. Amb ell varem descobrir de bell nou Valldemossa, Miramar i Deià. Per nosaltres, els membres del Club de Lectura i altres participants en la sortida, va ser molt grat llegir, escoltar i comprendre l'impacte de la Serra sobre l'esperit creador de Ramón Llull, l'Arxiduc, George Sand, Santiago Rusiñol, Rubén Darío, Robert Graves, Miquel dels Sants Oliver, Alexandre Ballester, i tants altres. Gracies Gaspar per compartir amb nosaltres el teu entusiasme! Ha estat un plaer! Una activitat molt especial que ens serveix per encetar el nou curs del Club de Lectura de la Biblioteca. Segur que repetirem! A la fotografia: el grup complet als jardins de Miramar.
Imatge 1
Podeu imaginar-vos que en pensaria Ray Bradbury, autor de Fahrenheit 451, d'aquests avenços tecnològics que faciliten a nivell mundial l'accés a la lectura en lloc de prohibir-la, com es fa a la seva novel·la, publicada el 1953?.
Imatge 1
Lliurament a la Biblioteca dels diplomes d'assistència a les jornades de formació en accessibilitat. L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament d'Alcúdia va fer el lliurament dels diplomes d'assistència als nombrosos participants d'aquestes jornades el passat dimecres, 6 de setembre. L'espai escollit per aquest esdeveniment va ser el Pati de Can Torró. La biblioteca també va participar en aquesta acció formativa.
Juan José Cano presenta un treball sobre la memòria del període adolescent. Certs objectes i experiències conformen tot el material conceptual, el Cinema, la Música i el Bàsquet cisellen la seva consciència, i substitueixen les manques de l'espai educatiu, i un context molt sovint violent. Des del llenguatge pictòric i il·lustratiu desenvolupa un període crític de l'existència, el que transcorre des de la pubertat fins al final de l'adolescència. En aquest viatge a cap part, l'acompanyen els seu herois personals, perquè la realitat és excessivament dolorosa davant els somnis platònics. Al final, aquests herois són la veritable raó de ser de la seva adolescència. JUAN JOSÉ CANO - EXPOSICIÓ "Temporada 99/98" Del 7 al 24 de setembre

Agenda

...
Dilluns 01 octubre, 09'40

Darreres activitats

...
setembre 2017
...
setembre 2017
...
setembre 2017
...
setembre 2017
...
setembre 2017

Arxiu